Första veckan i Molkom.


Mitt rum är avlångt och högt i tak. I helgen kommer mamma och pappa med mattor och fler filtar, ni ska få se bättre bilder senare på det. Alex fönster är betydligt snyggare än mitt. Jag har bara ljushållare som prydnad, kanske borde skaffa växter jag med. Vi har den bästa maten och eftersom att jag bor i samma hus som matsalen är i kan jag bara glida ner i tofflor och sovkläder, underbart.Mitt utsikt från fönstret, det bakom det gula huset är Molkom sjön. Förra torsdagen körde Sara och fler förare i klassen till Fyrbo där vi skulle mysa och intervjua varandra. Det var sjukt fint där och vi hade det kanon.


Solnedgång, mitt nattduksbord, kattbred och en katt som jag och Alex träffade en fin katt i fredags också. Kunde inte ha det bättre här. Känner mest att jag inte ens vill hem men ska bli kul att träffa föräldrarna igen imorn. Ikväll blir det hockey i Kallestad! Hur ska detta gå?

Så länge du hör musiken.


Idag är det söndag, vet inte riktigt vad som händer idag. Sitter i min säng, dricker pärondryck och lyssnar på mänsklig värme. (stickspår Drömde även om Markus i natt, att han spelade på allsången en gång till och att poparna inte visste om det och lämnade det därför näst intill tomt vid kravallen. Markus spelade även Lika barn leka bäst.)

 Vi ska spela innebandy mer vet jag inte. Ska nog ta och börja skriva på mitt reportage och redigera bilderna till det också. Ja så får det bli.

Kanske borde städa också, visa bilder på mitt rum och så. Vill ni se det?

En tur till Fyrbo.


I torsdags tog vi oss ut till Fyrbo vid Gräsmångensjön. Vi skulle fotografera och intervjua varandra inför ett kommande repotage i veckan om personen som man fick. 

Erik hade med sig PimPim. Och här är fina Sara, älskar hennes hår.


Malina intervjuade Johan, även kallad Kalle Blomqvist då vi har två som heter Johan i klassen.Linus och lite utav Jenny.Johan fotograferar.Min fina, bästa korridorskompis Alex(andra). Hon är så bra.
Erik finner något intressant.Såhär fint var det vid åttatiden på kvällen.Malin intervjuade och fotograferade mig. Tyckte att hon också skulle få vara med på bild.


Efter frukost och städning packade vi ihop oss och drog oss tillbaka till skolan. Vi hade ett fint dygn i Frybo. Och hit ska vi sen igen i vår. Jag har verkligen hamnat i världens bästa klass. Alla är så bra.