Alinde.


Alla mina tankar kretsar omkring sjuka saker.


Just nu är jag på väg till Göteborg. För ikväll intar Silverstein Brewhouse. Jag och Malin ska dit och gråta till My heroine. Kanske hinner titta förbi Markus signering på bengans också.

Panorama.


(Klicka för större bild)

Jag har för första gången i mitt liv gjort en panorama. Bilden består av fyra bilder (4256 x 2832/bild) Jag är ganska nöjd med tanke på att det var första gången. Men det var svårare än jag trodde Vad tycker ni?

Att bara kunna säga kents nya singel.


Åh denna natt som är ungdomens natt som vi kallar Bella Notte.

Igår var jag på Saras stundentskiva. Temat var Disney. Kan ni gissa vad jag var?


Foto: Emma Kjellquist / Skolfest.se

Det var vår när jag fann dig, sagt förlåt så många gånger då till mig själv.


Du kan inte vinna jämt. Då måste du förlora igen, då måste du förlora igen.Håkan passar bra till vårsolen. Tack tack för våren.

Projektarbetsdag.

Idag var det projektarbetsdag i skolan. En hade skrivit en roman, några andra hade teaterföreställningar, några tryckte tygpåsar och det presenterades en del filmer.

Själv hade jag min egna utställning med tio st konsertbilder utskrivna i femtio gånger sjuttio stort format upphängda på väggen. Det var oerhört häftigt att se dem, först från att ha varit filer på datorn till att bli konkreta bilder. Det var riktigt roligt när folk kommenterade bilderna och ställde frågor om mitt projektarbete. Men det var även mycket dötid. Det var däremot tre personer som ville köpa varsin bild!


Everything's not lost.Såhär såg jag ut idag. Det var en riktig fin dag med sol och jag kunde gå omkring utan jacka större delen av dagen. Ge mig fler såna här dagar!

I morgon är det projektarbetsdagen och som jag sa i ett tidigare inlägg skrev jag att jag inte var speciellt taggad men nu ska det bli jätteroligt. Jag höll på och pysslade och förberedde en del idag och lämnade skolan först vid halv sju. Tänkte ta med mig kameran imorgon och visa lite om hur det ser ut där jag ställer ut om ni är intresserade?

För ni på teg som kanske läser min blogg så kommer jag vara vid ljushallen med mina konsertbilder och bjuda på godis och svarar mer än gärna på frågor.

I ett iskallt ikealand.Jag och Sara provade på att vara vuxna på riktigt. Vi körde till Ikea för lite nödvändig tisdagshopping under vår lediga dag. Jag köpte en helt underbar klädstång, en blomspruta, filtar till hultsfred, en massa saker hem och såklart under-tjugokronors-fika efteråt, det är ett måste när man är där tycker jag. Sara köpte bla. det söta broccoligodsedjuret! Vi hade det väldigt fint på Ikea och det är något med det, jag bara älskar att vara där.

999.

28/3 & 25/4.

I saw the lights go down at the end of the scene / I saw the lights go down and they're standing in front of me.En helg med en trött, sjuk och otaggad Jenny och jag ser inte fram emot veckan som kommer.
Projektarbetesförberedelser och projektarbetsdagen där jag ska visa upp mina konsertbilder + praktiken men jag är positiv trots allt. eller?

Svalkar vinden värmer solen.Fotograferade de svenska björnarna igår på Berns. De levererade verkligen! En akustisk version av allting kommer bli bra fick avsluta min kväll där.

Och jag ska skydda dig med kroppen min, luften svider när vi andas in.


Vi glömmer bort och börjar om igen.

Välkommen mina vänner till novemberdreams.blogg.se som är min nya blogg som jag kommer fylla med fotografier, musik och kärlek. Jag vet inte varför jag valde att byta till wordpress efter att jag bloggat på nattkatten.blogg.se i tre år, det ångrar jag. Jag har saknat det enkla hos blogg.se och är nu tillbaka. Hoppas ni kommer trivas här.

Kom gärna med tips på vad ni vill läsa här!

♥ Jenny

Novemberdreams.


Jag heter Jenny Stjernström och är född 93-11-12. Min mamma är finsk så därmed är jag halvfinska. Jag bor i ett stort hus på landet, med tio minuters promenad till tåget som tar mig till skolan och Stockholm City. Jag bor tillsammans med mina föräldrar, min storebror och våra två fina hundar Moysan och Lance.
Jag är förmestadels en glad person och försöker se allting från de positiva. Som bäst mår jag när jag får ett ordentligt skrattanfall eller om jag är med någon som jag tycker mycket om. Men även jag som liksom andra har känslor. Jag är inte rädd för att visa känslor, tvärtom. Tyvärr. Jag kan tex sitta gråtandes på en lektion. Jag har otroligt svårt för att hindra tårar att komma. Senast var när jag bråkade med min bästa vän över sms under en lektion. Som tur var fanns en annan vän där och tröstade mig. När det kommer till kärlek är jag den mest osäkra personen som finns. Det jag vill ha kan jag inte få och det jag kan få vill jag inte ha, ungefär.
Jag heter Jenny Stjernström och är född 93-11-12. Min mamma är finsk så därmed är jag halvfinska. Jag bor i ett stort hus på landet, med tio minuters promenad till tåget som tar mig till skolan och Stockholm City. Jag bor tillsammans med mina föräldrar, min storebror och våra två fina hundar Moysan och Lance.

Jag är förmestadels en glad person och försöker se allting från de positiva. Som bäst mår jag när jag får ett ordentligt skrattanfall eller om jag är med någon som jag tycker mycket om. Men även jag som liksom andra har känslor. Jag är inte rädd för att visa känslor, tvärtom. Tyvärr. Jag kan tex sitta gråtandes på en lektion. Jag har otroligt svårt för att hindra tårar att komma. När det kommer till kärlek är jag den mest osäkra personen som finns. Det jag vill ha kan jag inte få och det jag kan få vill jag inte ha, ungefär. Men det upptäcker jag alltid alldeles försent.

Såhär beskriver några vänner mig: Ansgar, impulsiv, fin, gosig, menar alltid väl, abstrakt, mjukaläppar, kreativ, rulig, töff, energisk, unik, omtänksam och söt.

På fritiden är jag helst med mina bästa på festival eller konsert. Om inte det så befinner jag mig på ett kafé med mina vänner tills det stänger. Jag tycker om att festa, att lära känna nya människor samt rå om mina nära och kära.

Foto
Förutom konsertlivet så älskar jag att fotografera och har gjort det enda sedan 2007 men då jag började att fotografera på riktigt med en systemkamera var 2008. Jag fick min Nikon D70 i konfirmationspresent. Det är väldigt roligt att se tillbaka på bilderna då och nu, hur jag har förändrats som fotograf. Vissa bilder då var jag hur nöjda med som helst och när jag ser tillbaka så förstår jag inte hur jag kunde lägga upp en sådan dålig bild och säga att den var bra.
I början av sommaren 2011 försvann/blev jag bestulen (på) min D70 och hade därför ingen digital systemkamera under hela sommaren, jag använde istället Canon AE-1. Vilket var spännande och nyttigt för mig. Hösten 2011 införskaffade jag mig min drömkamera: en alldeles egen Nikon D700 (fullformatskamera) och har kommit igång med fotograferandet på riktigt. Jag har fotograferat min yogainstruktör för bilder till hennes hemsida, varit mingelfotograf på café opera och fotograferar aktivt för festivalphoto och mer kommer det bli!

Konserter
Något som jag älskar och inte kan leva utan är musik. Vad vore livet utan musiken? Den tröstar, förstår och ger en hopp samtidigt som den får en att må så himlans bra. Jag lyssnar mest på indiepop och rock och svensk musik, se min last.fm. och i och med att jag älskar musik så går jag väldigt mycket på konserter. Det är bland det bästa jag vet, att köa länge länge till en konsert med fina människor under fint väder och äta picknickmat och godis för att sedan gå in i värmen, springa fram till kravallstaketet och invänta förbandet innan konserten börjar. Helst av allt ser jag Kent. Om inte Kent så Coldplay, Belle & Sebastian, Håkan Hellström och Markus Krunegård får även dem förgylla en konsertkväll. 

Undrar du något, vill bli fotograferad av mig/anlita mig, vill ta en fika eller kanske bara vill säga hej? maila mig på jenny.stjernstrom@gmail.com