Shu shu shu sugartown.

 
Idag har jag mest gjort ingenting. Har kollat på Du & Jag där Noomi Rapace är så sjukt snygg, ätit supergod frukost och ser nu en till film, back to the future |||. Det har varit helt okej men snart kommer jag att bli deprimerad om jag fortsätter att inte göra någonting så träffa mig! Ikväll kommer världens bästa Amanda hit i allafall. Puss på det. 

Ps: Har lyssnat mycket på (500) days of Summer soundtracket och Shugartown är ju bara för söt.
 

Peppsnask, Gåsevadholms slott, karlstadshöst och popkväll.Vår bästa chefredaktör Sara bjöd klassen på godis och Linda och Viktoria bakade världens godaste Cupcakes.Jag och Sara åkte till Göteborg.För att ta oss vidare mot Kungsbacka och Tramsgänget jubileumsshow.


På vägen till pendeltåget hann jag se Gåsevadholms Slott innan jag sa hej då till Sara och var hemma i Molkom igen.
 


Såhär fin var utsikten från mitt fönster en morgon. Läste över hundra sidor av Kärleken.Var i Karlstad en kväll och fotograferade till magasinet vi gör.Fick höstlov och åkte hem till föräldrarna i Stockholm. Såg Kristian Anttila igår kväll på Ace. Sov hos Arre och när jag steg av tåget möttes jag av världens finaste solsken vid stationen och mamma och hundarna.

 

Jag klarar mig, ge mig bara musik.


Hej älskade höstlov.

 
Hej hej. Nu har jag efter en av det mest krävande veckorna i mitt liv fått höstlov. Eller ja. Jag har fortfarande en hel del kvar att göra men det ska ordna sig. Nu är jag hemma hos föräldrarna igen och det känns himla bra faktiskt. Skönt att få koppla av. Det är som när min mormor kommer hit på sommaren, hon slappnar av och kallar vårt hem för spa. Lite så känns det.
 
Nu ser jag på Kärlekens slöja på fyran. Och i morgon ska jag till Ace, Kristian Anttila kommer nämligen dit. 
 

Höst i Kungsbacka.

 
 Innan vi tog tåget till Göteborg Central för att skiljas åt igen med varsin buss åt olika håll, visade Johan mig och Sara lite fina ställen i Fjärås, utanför Kungsbacka. Gåsevadholms Slott var hur fint som helst.
 

Det är dags att gå all in.

 
I fredags var det fest här och igår var jag i Kungsbacka med Sara. Vi var och såg Tramsgänget - Goes all in på Kungsbacka Teater. 
 

Sara.


Kungsbacka torg(?). Det flög en massa fåglar fram och tillbaka från taket här till en kyrka på andra sidan. Riktigt fint att se.

 
Det var slutsålt.
 
 
Det var så himla bra och jag i allfall skrattade så att tårar kom, Sara skämdes lite för att jag skrattade så högt (haha). Efteråt fick vi träffa Markus, Jonatan och Martin. De fick även träffa vår Emildocka som vi hade gjort efter att vi såg deras Emil. Det vart en himla kul kväll som avslutades med att dricka lite kalla drycker på Mingel. Det var lite som en hemmafest märkte vi. Alla kände alla ungefär och vi var de där som kände någons kompis kompis på stället.
 
Sedan drog vi hem till Johan för att sova och så somnade vi till Ondskan som vanligt.
 

Regn, maskerad och fiskbensfläta.

 
Tog ju ett tåg till Stockholm i fredags morgon.
 

Det var fint att komma hem till föräldrarna och träffa hundarna igen. Även fint att se några av mina singlar igen och den nya Apple Store butiken i Täby Centrum.Jag köpte en basker och en dag regnade det.
På lördagskvällen var jag och Sara på maskerad och på tisdagen pluggade vi.
På tåget hem sedan köpte jag tågets enda mjölkpaket och invigde nya glitterstrumpbyxor.

 
Kom hem till ett mulet men fint Molkom och gjorde en fiskbensfläta på Anna-Klara.
 
nattkatten @ instagram.

Ugglealiens.

 
När jag fyllde sexton tror jag det var fick jag den rosa av Johanna och förra månaden köpte jag den blå. Och det roliga är att Alex också hade med sig en så kallad ugglealien med hit och har även hon köpt en till. De är så söta och kommer från Monki för 99 kr.
 

Tisdagsplugg.

 
I tisdags kom min fina Sara hem till mig. Vi pluggade, åt naturgodis, drack te och såg på youtubeklipp. Sen bestämde vi även en resa till Kungsbacka i helgen för att gå på Tramsgänget Goes all in. Himla bäst. 
 
 
Nu är jag äntligen tillbaka i mitt studentrum. Det är så skönt att komma hem till ett städat rum.
 
 

Min gula kånken och jag tar och beger oss hemåt.

 
I morgon bitti tar jag mitt pick och pack och åker hem igen. För mitt hem är inte längre i Stockholm hemma hos föräldrarna. Det är i mitt studentrum i Molkom. Två dörrar från Alex.
 
Innan dess måste jag skriva klart mitt reportage och sedan packa inför resan. Jag har en lång natt framför mig.
 
 

Tisdagsklädseln.

 
Idag har jag haft möte i stan och hämtat ut min biljett till Markus på Cirkus. Gick klädd lite såhär:
 
 
Mamma fick agera fotograf.
 
Svart cape/jacka från Monki.
Manchesterklänning från en second hand i Budapest.
Min mormors gamla lusekofta.
Basker från H&M.
Strumpbyxor från indiska.
Svarta Doctor martens.
Ryggsäck från fjällräven.
 

Musikupptäckarsöndag.

 
 
Lyssnar på underbara Portishead som Rikard tipsade om. Man vill bara lägga sig ner på marken och se upp till en stjärnklar himmel med lite snurr i huvudet liggandes bredvid någon bra person, med händerna ihopflätades.
 
 
 

Oktobermaskerad.

 
Två dagar har gått nu och jag börjar känna mig som hemma igen. Det är inte mycket som har förändrats förutom det att min bror och hans flickvän "tagit över" övervåningen. En sak är klar dock och det är att jag saknar Alex och Molkom. 
 
Men igår hade jag det fint med Sara hemma hos Anna på maskerad. Jag bytte identitet för kvällen och var norrlänningen Per-Sture Janlund. Och Sara var någon paraplymillitär från Recident Evil. Desvärre får ni inga bilder på det men såhär fina var alla andra.
 
 
Anna var sötaste cheerleadern.
 
 
Stina var Youtube.
 
 
Johanna var en psykpatient som rymt.
 
 
Amanda var en mus och Josefin var en mördare om jag inte minns fel då hon gick omkring med en blodig (plast)kniv.
 
 
 
Erik var egentligen Steve Jobs med runda fake-glasögon. Trodde att han var Harry Potter först.
 
 
Sara var ett skelett. 
 
 
En var pirat och en annan var Luigi. 
 
 
En ICA-expeditit.
 
 
Joel var sig själv.
 
 
Vi lekte lekar så som musicquiz, charader/beskrivningar och bokstavsleken. Mitt lag gick under namnet Alpha Ninja Elc  Douchbags, jag tror att jag missade ett namn där haha. Vi förlorade men hade kul ändå.
 
Det var allt en fin kväll. Sedan fortsatte den hemma hos Martin för min del där jag hade fler vänner att träffa. 
 

Lördagsplaner och funderingar.

 
Känslan av att komma hem. Gå i skogen från tåget till att gå på vår tomt till att öppna ytterdörren och känna en hemmadoft. En hemmadoft som jag bara känner när jag varit hemifrån ett tag. Den doften som alla våra gäster känner när de kommer på besök hit.
 
Som igår då jag hade några fina vänner här. Vi satt allihopa på mitt rum och bara pratade. Jag pratade mycket om mina första två månader i Molkom och sedan fick jag även höra en massa som jag har missat som hänt här hemma. Det är så mycket som man missar på nästan sextio dagar. Vi behövde verkligen den tiden. 
 

Vaknade för cirka två timmar sedan och det kändes konstigt att inte vakna i mitt studentrum men samtidigt bra att vara tillbaka i min egna säng. Gick ner till köket där pappa började att steka pannkakor och mamma satt och rensade nyplockad svamp. Så mysigt.

Idag ska jag träffa min bästa Sara och vi ska bleka min utväxt. Och ikväll ska vi på halloweenmaskerad hemma hos Anna. Jag känner på mig att det kommer att bli en fin dag. Och den har bara börjat.

Från gryningsdimma till morgonsol.

 
I morse lämnade jag Molkom med tjugo i sex bussen, lämnade Karlstad tjugo i sju och rullade in i Stockholm klockan nio.
 

 Det var en så himlans fin morgon att åka tåg på. Jag kände mest för att fotografera och fotografera och fotografera. Dimman smekte ängar, åkrar och sjöar. Så fruktansvärt vackert var det.
 
 
 

Tryggheten i rum fjorton.

 
I morgon åker jag hem till Stockholm. Jag kan nu för första gången sedan jag flyttade hit säga att det ska bli skönt att få komma hem till mitt rum, träffa mina vänner och gosa med vovvarna. Att jag har bott i Molkom i snart två månader är ofattbart. Jag kan inte förstå detta. Att jag har känt Alex i cirka femtio dagar och nätter. Vi har kommit varandra så nära på en sådan kort tid och jag vet inte vad jag skulle göra här utan henne. Redan första helgen när jag inte var den där glada Jenny sprang hon in till mitt rum satte sig på min säng och kramade om mig hårt medans mina kinder var svarta av all den mascaran som runnit längs kinderna. Hon är som en storasyster för mig som jag lär mig av, som jag ser som en förebild, som håller om mig och som jag vet att jag kan prata med. Hon släpper inte taget om mig och det betyder allt i denna håla. 
 
När jag har sovit med fel människor, ångrat saker, saknat människor där hemma har alltid dörr nummer fjorton stått öppen för mig. 
 
Tack Alex.

 

Höstnytt från Monki.


Världens finaste Cape.En jeansaktig grå skjorta med genomskinliga undermar.En slags halvmagtröja.


Och sedan den här fågeltröjan som jag bor i just nu.


Instahöst.


Förstår inte vad folk har emot hösten. Det är den finaste årstiden på året, även när det regnar.

(nattkatten @ instagram.)

Saknaden är stor.

 
Drömmer mig tillbaka till Sjöhistoriska den där söndagen i augusti. Det långa köandet, finaste sällskapet och ja världens bästa band. Till Elever och Cowboys. Att sjunga med tårar i ögonen och gråt i halsen, tårar av lycka och sedan hur jag hör Edvin skrika bredvid mig "SÅ JÄVLA BRA...Oh my God!" när Elever övergår till Cowboys. Allt var bara så himla fint och perfekt. Elever har alltid varit en sådan låt som jag aldrig trott att jag ska få höra live och så fel jag hade.