Solnedgångsinspark, norrländska dialekter och ny bekantskap.

Sedan söndags är jag Sundsvallsbo på riktigt. Det ser äntligen ut som ett hem här och jag är supernöjd med inredningen (Ni ska få se någon dag, lovar).


I går träffade vi klassen, tvåorna och faddrarna och hade första kvällen av de två veckor nollning som vi har framför oss - prallellt med skolan. Alla hade namnskyltar, här är Angelica med sin fina.

Fina Jerkan som var superglad och pratade med alla, tog över hundra bilder med min kamera samt lekte fadder åt mig för min var inte där ännu.


Och något som var så himla fint var att äntligen få träffa Thea! 

Det var en oerhört fin kväll som började med häng utanför området Förrådet och där i mellan vin på Lovisas rum och sedan avslutades kvällen på kårhuset med lakritshallonshots.
 
I kväll är det dags igen. Hoppas ni har det fint och jag lovar att uppdatera bättre igen.
 
Kramar.

Det fanns inget som kunde röra oss.

 Så mycket kärlek, känslor och liv under den ynka timmen. Ni förgyller mitt liv. Mitt allra bästa band. 

(robyn var bra men L.W var bättre förra sommaren)
 

Årets enda spelning.

 

har varit här ett tag nu och äntligen är det lördag och enda spelningen med Kent i år. Och i imorgon blir jag Sundsvallsbo på riktigt

Sara och Emil.


En natt på väg hem i dimman.

Göteborgsdagar, kentpepp och flyttförberedelser.

Hej hej och hemskt mycket hej. Jag har varit i Göteborg och Way Out West där jag flängt runt med min kamera, blivit publicerad i stora tidningar, jobbat och mest av allt i mina tankar nu är flytten till Sundsvall på söndag.
 
I dag var jag på Ikea och i går hämtade jag en köksgrupp från blocket. Jag har egentligen inte tid att träffa någon och jag har verkligen inte tid att gå på konsert men jag ska försöka hinna och klara det ändå. Det är inte vilken konsert som helst, det är ju Kent (, Lars Winnerbäck och Robyn). Någon som ska dit?
 

Shout Out Louds och Håkan.


Bästa Lorentz och Sakarias. Till höger var när jag lunchade med fina Alexandra som jag träffade i Molkom.


Jag en kväll och till höger när jag satt bredvid fantastiska Adam Lundgren på Järntorget.

Kom hem och träffade Therese en kväll och sedan min fina nya klänning med ett gult retroskärp till.
 
Vad har ni haft för er? 
 
Massa kramar
 
Jenny.

Ett biobesök och rosa cider med nytt sällskap.


 
I går tog jag kontakt med Agnes som jag lärde känna en utekväll i Stockholm som bor i Sundsvall och studerar på samma universitet som jag ska. Hon skulle ut med vänner till stadens biograf och se Håkanfilmen, jag hade inget emot att se om den filmen och tyckte att det skulle bli kul att ses.
 
 
Så första kvällen i Sundsvall blev överraskande med biobesök, promenad genom staden och tvåtimmarsprat om viktigheter på krogen Torget där vi drack rosa drycker. En himla bra spontan kväll i min nya stad.

Det här är början på en ny tid.

 
I går började dagen med en bussresa från Luleå till Umeå och därefter Norrtåg till Sundsvall. Efter att jag hämtat nycklarna, låst upp till mitt nya hem för första gången, skypat med mamma och pappa, pratat med sara andades jag ut och insåg att jag faktiskt var här och satt och log för mig själv. Längtar ihjäl mig tills jag flyttar på riktigt den tjugofemte.
 
Den första natten i min studentlägenhet (som just nu är helt utan möbler) har gått. Jag har sovit på en luftmadrass som lär ha något mikroskopiskt litet hål för på något vänster så pyser luften ut efter ett x antal minuter. Som tur är den stor så jag hinner somna innan detta inträffar.
 
Här har ni lite bilder på hur det ser ut hos mig just nu. Det ekar. 
 
 
Ikväll ska jag fotografera Sundsvalls Konsertfest.

Korta stunder av extas stå i brand gå i kras.


Har varit på miniresa till fjällen utan någon som helst teckning men efteråt kunde jag ladda upp bilderna på instagram. Heter Nattkatten om ni vill följa!
 
Till vänster där uppe ser ni när Moysan (i Arjeplog) är så söt som bara hon kan vara och till höger utsikt över Laisdalen. På vägen hem stannade vi förbi Storforsen (var där även april 2012) och jag hade gjort hemmagjorda Smålandsrullar som vi åt bredvid. Var så himla gott. 


Nu befinner jag mig i Umeå (efter en fyra timmar lång bussresa från Luleå), vid tågstationen närmare bestämt. Jag väntar på ett tåg mot Sundsvall. Mot min nya stad. I dag ska jag vrida om nyckeln till lägenheten för första gången.