Hörde ekot från dina hjärtslag.


Innan himlen faller ner så är du allt jag har.Här om kvällen gjorde jag den godaste risotton med sparris och sockerärtor. Den var hur god som helst och nu har spenat- och fetaost-lasagnen fått sig en konkurrent. Här har ni recepetet, jag hade dock ingen parmeson så tog fetaost och smörgåsost. I stället för kycklingfond tog jag grönsaksfond och det går lika bra att använda gul lök i stället för chalottenlök, ett mormorstips med sparrisen är att ha i både socker och salt när ni kokar dem mjuka.

Annars då. Jo jag tentapluggar inför tenta på fredag och lyssnar på Tigerdrottningen. Och har haft ett helt fantastiskt kvällsljus nästan varje kväll. 

Kentvår, Kentår, Kentliv.I maj kommer jag att andas Kent (och b-uppsats). Redan fyra låtar har vi fått från Tigerdrottningen och på onsdag kommer albumet. Därefter är det cirka en vecka till den första spelningen. Tiden går verkligen så himla fort. Det finns så mycket som jag älskar med Kent. Inte bara det att musiken och dem är helt fantastiska utan jag har lärt känna en skara helt underbara människor via dem, som jag säkert annars aldrig skulle ha träffat. Det är så obeskrivligt bra att ha vänner som delar kärleken till världens bästa band. Som förstår. 
 
Men innan dess ska jag plugga till tentan den andra maj och fira valborg. Hoppas ni har det fint.