Sundsvalls torg fick besök av stadens OS-hjältar.


Ikväll var jag, Sofia och hennes mor på Stora torget och firade Anna Holmlund, Lag Sigfridsson och fantastiska Charlotte Kalla!


Det var mycket folk som kommit för att välkomna hem hjältarna men också för att lyssna på Yohio när han framförde To The End.


Anna Holmlund.


Facklor brann längs ett rödklätt podium.


Sedan var det dags att säga hej då till dem, Kalla var populärast och det var många som tog i hennes händer.

Det var helt kaos i slutet med både massvis av fans men också fotografer.                      Foto: Jenny Stjernström

Nu försöker jag välja ut bilder till sportfotografin samtidigt som jag njuter av kvällens avsnitt av Jills Veranda då Kristian Gidlund är gäst i kvällens program. Hoppas ni alla har en fin kväll. 

Även fast jag visste att det var helt åt helvete.


Fotograferade basket i fredags. Det var väl ganska kul men så himla svårt. Jag ska ha en actionbild, en feature och ett porträtt. Jag vet inte om jag har något av det som håller men bilden ovan tycker jag ändå om, vet inte vilken kategori den skulle platsa i däremot. Och förresten vilken fet träningsvärk jag har efter att ha glidit runt med skolans proffskamera och 70-200 i cirka två timmar, vem behöver gå till gymmet, dra ut och fotografera sport i stället! I morgon blir det att fotografera klättring därmeot vilket nog kommer att bli lite lugnare.
 
Hoppas ni har haft en bra helg!

Stenstadens toppar.
 
 

Resultatet av fotograferingen i storytelling. 
Jag fotograferade taken i Sundsvall. 
Det blev även ett bildspel men magasinförslaget såg ut såhär.