Det fanns en värld av is i hjärtat mitt, du startade en lavin när du gav mig ditt.Oslo 8 maj.
Jag har varit på turné och har därför inte haft möjlighet/känt för att blogga. Det var turnéstart i Oslo med ett fantastiskt insläpp och platsen framför Sami. Vi fick höra de nya låtarna från Tigerdrottningen och Chans. Det var en fin spelning men både vi och Kent behövde värmas upp inför Karlstad.Karlstad 9 maj.

På natten bar det vidare från Oslo direkt tillbaka till mitt kära Värmland och Nöjesfabriken. Där fick jag uppleva min bästa Kentspelning. Trots ett hemskt insläpp och många som trängde sig fram till kravallen vilket resulterade i att vi andra blev klämda och fick stå i nästan två timmar löste det upp sig till slut och det blev till slut tillräckligt med space. Men det bästa av allt var Innan allting tar slut/Romeo återvänder ensam. Alla känslor som jag någonsin haft kom ut och nu kan jag äntligen gå vidare och lämna vissa människor bakom mig.
 
 
Göteborg 10 maj.
Det var den tredje kvällen i rad som vi skulle se världens bästa band. Efter att ha vaknat till en vit himmel så var det en rejäl lättnad när jag drog bort sovsäcken vid halv tio-tiden på morgonen och såg att den blivit blå samt att solen stekte. Det var såpass varmt att jag svidade om till shorts. Det blev frukost på Max och sedan gick dagen hur snabb som helst. Till skillnad från delvis Oslo men mest Karlstad så fanns det plats för två personer bredvid oss vid kravallen men trycket kom bakifrån. Det kan i och för sig bero på att jag stod mer åt mitten än tidigare - aldrig igen. 
 
Livet alltså. Har även märkt att jag inte alls tycker att Svart snö är den bästa från nya skivan trots att vi fick den i Göteborg. Nej den bästa är Den andra sidan. 

Avtryckditt namn:
slipp skriva igen

din mail (bara jag får se)


blogg/hemsida:


dina ord:

Trackback