Samma bild ny kopiering


Känner ni igen bilden? Med två års mer kunskap om redigering och bildbehandling gjorde jag en ny kopiering. Jag håller nämligen på att göra en portfolio, och behöver därför behandla om mina gamla bilder. Hela den här dagen går även i temat Kent så vad passar inte bättre än bilden på Jocke från Putte i Parken 2012.
 
Hoppas ni har det bra och inte har för mycket ångest för att det är en ny vecka i morgon och att hösten är på väg.

Sundsvall mot rasism

 
Bakis och pepp gick vi till stora torget igår för att lyssna på talare mot rasism. Politiker var inbjudna och däribland min vän Agnes, som är språkrör för GU norr. Hon höll ett otroligt bra tal och det var flera tal som gick rakt in i hjärtat på mig. Efteråt åt jag lunch med Anton och Rebecca på Ancis, så himla gott och ekomat bara dessutom.
 

Bureplatsen

 
Hann ta några bilder innan min kamera dog. Här uppe var vi igår. Så himla fint ställe med fantastiska människor.

Ison och Fille

Foto: Jenny Stjernström / Festivalphoto.net

Ison och Fille med vänner på Mosebacketerrassen 19/8.

Popaganda 2014

 
29–30 augusti // Eriksdalsbadet, Stockholm.

lite tankar och lite funderingar

 
Hej på er. Jag är tillbaka i Sundsvall sedan ett tag tillbaka nu men har haft mycket för mig och blivit väldigt sjuk att jag inte har känt att bloggandet varit det viktigtaste men nu börjar jag sakna det och det är ju synd att det varit så tomt här sedan i slutet av augusti. 
 
Ny regering. Tack för det Sverige men tretton procent av er ville ändå ha det främlingsfientliga partiet som tredje största parti. Hoppas att Löfven knäcker nöten med att bilda regering och att c eller fp faktiskt sväljer (enligt dem själva) sina stoltheter och tänker på vår framtid i stället. 
 
Nu är mitt mål att göra skoluppgifterna och att bli frisk. Hoppas att ni mår bra ändå och att ni saknat mig lite ändå.