Jessie och Elin Pt. 1


Modeller: Jessie Lewis Skoglund och Elin Johansson
Fotograf: Jenny Stjernström
Assistent och ljus: Byron Reimer Ward

Titta där, en kamera.Fotograferade Elin och Jessie för några dagar sedan. Byron (i mitten) var assistent och ljussättare. Resultatet får ni se i eftermiddag.
 
I dag ska jag även fotografera Viktoria och Anton. Spännande! 
 
Glad fredag på er alla!
(ska ta tag i bloggandet igen och lägga upp två inlägg per dag minst.)

Planer för framtiden.

Hej!
Som ni vet har jag haft väldigt fullt upp vilket jag har skrivit i de senaste inläggen nu känns det som. Jag  har saker att dela med mig till er och det börjar äntligen bli rätt för mig i mitt liv. Först och främst har jag sedan april i år ett eget företag som fotograf. Jag är registrerad företagare på Stjernstrom Photography. Och just nu är jag i full fart med att designa min egna hemsida och visitkort. Företagsloggan är redan klar och jag är supernöjd. Jag har ett uppdrag på gång men vill jobba massor i sommar.

För det andra så tar mitt liv i Värmland och Molkom slut på onsdag och jag kommer därefter ha ett långt sommarlov med festivaler, jobb och en massa förväntingar och tankar om hösten. Nu undrar ni kanske vad jag kommer göra i höst? Jo det är så att för drygt en vecka sedan var jag på Gotland och ansökte om en plats på fotolinjen vid Gotlands folkhögskola. Och i måndags fick jag ett sms om att jag...kom in! Därför fortsätter mitt liv på Gotland i höst. Och nu kommer jag få göra det jag älskar och brinner för, fotografi. Jag är så himla himla glad och nu ökar chansen att jag kan komma in på mina drömstudier. 
 


PS: Kommer lägga upp lite porträttbilder (som jag fotograferade härom dagen) kontinuerligt under helgen. Så kika gärna in här då och då de närmaste dagarna.