Jessie och Elin Pt. 1


Modeller: Jessie Lewis Skoglund och Elin Johansson
Fotograf: Jenny Stjernström
Assistent och ljus: Byron Reimer Ward

Titta där, en kamera.Fotograferade Elin och Jessie för några dagar sedan. Byron (i mitten) var assistent och ljussättare. Resultatet får ni se i eftermiddag.
 
I dag ska jag även fotografera Viktoria och Anton. Spännande! 
 
Glad fredag på er alla!
(ska ta tag i bloggandet igen och lägga upp två inlägg per dag minst.)

Planer för framtiden.

Hej!
Som ni vet har jag haft väldigt fullt upp vilket jag har skrivit i de senaste inläggen nu känns det som. Jag  har saker att dela med mig till er och det börjar äntligen bli rätt för mig i mitt liv. Först och främst har jag sedan april i år ett eget företag som fotograf. Jag är registrerad företagare på Stjernstrom Photography. Och just nu är jag i full fart med att designa min egna hemsida och visitkort. Företagsloggan är redan klar och jag är supernöjd. Jag har ett uppdrag på gång men vill jobba massor i sommar.

För det andra så tar mitt liv i Värmland och Molkom slut på onsdag och jag kommer därefter ha ett långt sommarlov med festivaler, jobb och en massa förväntingar och tankar om hösten. Nu undrar ni kanske vad jag kommer göra i höst? Jo det är så att för drygt en vecka sedan var jag på Gotland och ansökte om en plats på fotolinjen vid Gotlands folkhögskola. Och i måndags fick jag ett sms om att jag...kom in! Därför fortsätter mitt liv på Gotland i höst. Och nu kommer jag få göra det jag älskar och brinner för, fotografi. Jag är så himla himla glad och nu ökar chansen att jag kan komma in på mina drömstudier. 
 


PS: Kommer lägga upp lite porträttbilder (som jag fotograferade härom dagen) kontinuerligt under helgen. Så kika gärna in här då och då de närmaste dagarna.


Genom ett bussfönster.

Köpenhamn 13 maj 2013.

Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen.

Hej på er!
I dag var en fin dag i Molkom. På förmiddagen solade jag och tog även mitt första dopp för säsongen. Vädret har varit helt fantastiskt här och vi avslutade dagen med grillkväll vid Västan. 

Jag åt det här till middag: fetaost, nötter, äpplen, sallad och tomat toppat med honung! Hur gott som helst.


Fina Frida var där.


Förutom världens bästa sallad åt jag även grillade majskolvar.


Anna-Karin hade sötaste frisyren med en stor grön rosett.


Linnéa var också med!


Likaså Viktoria och Anton.


Vid åttatiden gick vi ut på gräsplanen för att spela några omgångar brännboll. Det var länge sen jag spelade det och det var himla kul faktiskt.


En himla bra kväll var det och nu är det snart bara en vecka kvar av mitt liv här i de värmlandska skogarna. Sorgligt.

Köpenhamn, The Knife och Eurovision.

 
Har som ni vet så mycket för mig. Förstår inte hur jag tänker ibland men jag försöker prioritera att må bra och ha det roligt vilket jag absolut har haft. Först var jag i Köpenhamn med Edvin, Nina och Michelle för att se The Knife för första gången och inte nog med det fortsatte turnén i Stockholm i två dagar i rad. Jag avslutade veckan med båttur och Eurovision hos Anna med Sara. Och i kväll ska jag i väg till den gröna ön i Sverige.
 
(jag kommer tillbaka när jag kan andas igen. Just nu är jag så nervös att det biter i mig för min framtid)
 
följ mig på instagram som @nattkatten

Neon when you come and go.

Sista kvällen i Dublin var såhär fin.
 
Jag vet inte vad som har hänt men jag känner verkligen inte för att blogga. Jag kämpar så mycket nu med att hinna klart alla texter från Irland. Har skrivit en av tre stycken. Är så stressad och det kanske inte ligger bäst i tiden att jag ska till Köpenhamn i morgon men det skiter jag i för jag ska äntligen, efter flera års väntan få se bästa T H E K N I F E. 

Kärlek är ett brev skickat tusen gånger - parfymen!

 
Jag kan inte riktigt komma ihåg senast jag köpte en parfym, dem räcker ju så länge. Nu funderar jag dock på en ny. Parelle har många söta flaskor som doftar vår och romantik. Här ovan till vänster ser ni Lancôme's kärleksdoft och till höger John Galliano Parlez's flaska som ser ut som ett kärleksbrev. Skulle gärna vilja ha det högra! Vilken parfym är du?

Stressiga dagar.

Mitt nya nagellack som skiftar mellan korall och orange, hur fint som helst.
 
Jag har inte tid att blogga. Det är så mycket som händer hela tiden och i förrgår var vi i Belfast till exempel. Men jag återkommer igen när jag har tid igen. I dag ska jag fotografera hela dagen, bäst att sätta igång nu då.
 
hoppas allt är bra med er!