levde life i Malmö

förra veckan lämnade jag Hudiksvall vid halv fyra på morgonen


jag lämnade för att inte återvända men inte direkt hem till föräldrarna


utan vidare söderut med snälltåget till malmö


där mötte jag uppe madde och sedan efter en massa bussresande pga fel bussar och lite övrig otur var vi framme där vi sen mötte upp simon som vi skulle sova hos. hemma hos honom bodde den här söta.


han hade som en tradition att folk som kom dit målade tavlor utifrån bästa förmåga som han sedan satte upp. vi bestämde oss för att göra en tillsammans. 


det tog längre tid än vi trodde så efter att simon skyndat sig iväg till systemet för mousserande blev det mimosa för hela slantenoch såhär blev vår skapelse, tänker inte säga för mycket om den men det var mycket som kretsade kring mimosa den kvällen haha


i samband med att solen höll på och gå ner och lös helt fantastiskt in i köket började vi göra oss redo för att cykla in till stan


så kom vi hit. till oasen.där inne bjöd lorentz på kärlekslåtar och det var ju även anledningen till att vi tagit oss till malmö den dagen. så fint och bra han var. 


och han hade både jaqe och joy som gästade på där dit vinden kommer. mäktigt vare
 

och den här spelningen avslutades med allt för mig. sjukt stolt jag känner mig när jag ser lorentz live. han klarar sig fint utan sakarias, även om jag saknar brorsan lite.

efter spelningen drog vi till jalla jalla och köpte med oss falafel. samma som i ortens favoriter så kändes tvunget att besöka och så sjukt gott var det kan även ta och berätta att det bara kostade 25 spänn för en rulle.
 
hade ett sånt otroligt bra dygn med madde i malmö. en himla bra tjej. och tack simon för att vi fick sova hos dig.
 
hoppas alla har det fint. jag har bestämt mig för att endast uppdatera här när jag känner för det och med bildinlägg, som det här. jag har startat en liten mer naken blogg här om ni vill läsa vad jag gör, tycker och tänker. 

besök av hon med de gyllene lockarna

 
 
För några helger sedan var sofia här. det var världsbäst. vi shoppade, åt god middag och gick ut

moderna tankar om varandra och du liknar ingen annan


I fredags fick jag sluta tidigare så jag hann med sista tåget till sundsvall. det var fantastiskt att vara tillbaka i lägenheten och i min säng för två nätter. på lördagsmorgonen blev jag upplockad av de här två

vi drog ner till sidsjön och stekte


hade saknat amanda så sjukt mycket


åt äckliga yummifruttis


och supergod plocksallad för min del. pratade en massa kent och sommar och planerande inför nästa turné


va rätt många sol- och badsugna gäster


Badade gjorde vi också alla tre

när vi alla hade fått tillräckligt med sol åkte vi vidare
 

att lära känna amanda var det bästa jag gjort under 2014(och i slutet av 2013)

vi åkte hem till henne och fixade oss lite grann åt middag och sånt


bakade äppelpaj gjorde vi också


och njöt

i takt med att solen gick ner 
 
därefter åkte vi in till mig och körde fucking åmål drinking game a lá mig och amanda
 
Drick när:
♦ någon svär 
♦ elin pratar stockholmska
♦ agnes pappa försöker göra något snällt

fortsatte kvällen på svenssons och det blev värsta festen där helt stört för det var kö in till stället (brukar aldrig va det) och de spelade en massa bra musik bland annat kent. jag köpte en mimosa och sörjde att jag inte var på trädgår´n i göteborg.
 
hade en svinbra lördag och jag kände mest att jag inte ville åka därifrån men dagen efter satt jag på bussen tillbaka till hudiksvall.