För det mesta vill jag bara dyka ner under täcket och vakna upp i maj någon gång men det går ju inte. Jag försöker ta mig igenom varje dag så gått som det går. Jag har så mycket tankar och känslor i huvudet som jag inte kan kontrollera. Det finns så mycket som jag villl göra men inte klarar av.
 
Prestationsångesten för mitt projekt växer även det och jag vet inte om jag vill visa upp det för klassen på fredag. Men men jag har gjort det bästa jag har kunnat ur situationen och det ska bli oerhört skönt att börja med nästa del i min kurs nu efter tre veckors fotograferande av tak. 
 
Nu ska jag ner till Kåren för att se på treornas bilder, lär bli spännande! Ha det!

words
# Madeleine

woah ball bild jue! fin kontrast mellan det kalla & det varma

Svar: Stort tack!
Jenny Stjernström

2014-02-05 @ 19:36:40
URL: http://fames.se/madeleinealexandra/
# Veronica

Alltså prestationsångesten kan verkligen alldeles för lätt dra ned en till avgrundarnas avgrund. Låt den inte göra det, du kan! Btw, den här bilden tyckte jag himla mycket om. Snön ser ut som ett moln så bilden blir underbart surrealistisk med lampan som sticker upp ur "molnet".

Svar: Ja verkligen! så fort, som här, som jag inte tänker på projektet så går det bra. De bilderna tvingar jag fram, när jag bara får vara och inte tänka, det är då det går bra. Åh tack för fina ord, saknar dig.
Jenny Stjernström

2014-02-05 @ 21:28:35
URL: http://anverjo.blogg.se
# M

Oj. Vilken fantastisk bild.

Svar: Tack så himla mycket Mathilda!
Jenny Stjernström

2014-02-05 @ 22:11:07
URL: http://awaay.blogg.se

säg va du vill

name


e-mail

webside

words

Trackback