I lördags vaknade jag tidigt för att vara en lördagsmorgon.


Så pass tidigt att jag hann gå till affären och köpa färskt bröd till frukost.


Därefter klädde jag på mig. Här ser ni en Hudikfyndad blus för en tia.


Tog på mig skorna.

Och begav mig till tåget.


Efter drygt en halvtimme var jag framme hos Felicia i Söderhamn!


Vi mötte upp Sofia på parkeringen och efter en snabb sväng hem till Felicia åkte vi till Stenö havsbad.
 
En glad Flisan.
 

Och bästa Sofflo.


Har saknat dessa två så mycket. Vi kände på vattnet. 21 grader varmt var det.


Men närmre vattnet kom vi inte än så. Det var så varmt och magarna började kurra så vi lämnade våra handdukar på stranden och gick till restaurangen för lunch.


Och till lunch blev det tacotalrik! Så himla gott och så mycket mat för 79 kronor. De fixade till och med quornfärs till mig. 
 

När vi gled in med bilen såg jag en minigolf-bana och jag sa då att det vore så mysigt att spela, och när det endast kostade en tjugolapp var det inge snack om saken.


Den här målningen var jag lite osäker på. För ett så tänkte jag att vad härligt att det är en kvinna med kurvor men sedan när de andra sa att det ska vara för att folk ska vilja se på andra sidan av den funderade jag om. Eftersom hon håller på att ta av sig bikiniöverdelen tror väl folk att en kan se bröst på den andra sidan skylten(vilket det inte var utan en glad smiley) och kvinnans kropp används återigen sexistiskt. Vad tänker ni om den? 


Men de flesta målningarna var väldigt fiffiga.

Efter att ha kommit sist(trots min hole in on) med hela fem poäng fram till Sofflos andraplats lämnade vi en fin förmiddag på stranden för resten av dagen som ni får se i nästa inlägg.

words

säg va du vill

name


e-mail

webside

words

Trackback