Hej! Som sagt dog min laddare här om dagen så i förrgår var jag och köpte en ny och nu kan jag publicera fortsättningen om min lördag här i London. 
 
Efter att jag och min flatmate varit i Greenwich tog han mig vidare till detta surrealistiska bostadsområde, i Barbican i centrala London. 
 


Antingen kändes det som om vi var i framtiden eller som någon annan världsdel.
 


Det fanns till och med en skola där. Och runt om bostäderna fanns det ett bibliotek och andra saker som kan finnas i ett centrum, men detta helt i betong några meter ovanför marken.
 


Därefter åkte jag vidare till South Kensington och fikade med Johanna (ovan) och hennes kompisar Clara och Tilda. Jag hade börjat snacka med Johanna då när jag letade boende och hon la upp om att hon behövde en ny roomie, men Clara hann före mig haha. Vi fortsatte i alla fall att chatta och det är jag glad över.Efter vi fikat drog vi till svenska kyrkan och kollade på Mello. De sålde ahlgrens bilar, svenska chips och ostbågar, marabou o till och med alko där.Därefter förade vi hos Johanna och Clara och sen drog vi till klubben Macbeth i Hoxton. Det var sjukt fett där och vilka människor. Alla är så snälla och genuina och ingen dömer någon osv. 

 
Och jag var nöjd men trött över min lördag och lördagskväll på nattbussen hem. Dels över allt jag upplevde under dagen men också över nya vänner.

words

säg va du vill

name


e-mail

webside

words

Trackback